domingo, 26 de febrero de 2012

proposta nova


Avui en dia ja he fet las proves de las diferents emocions, però he trobat una manera diferent de enfocar el que vui expressar. En principi ho volia fer en forma de fotografia però desprès, pensant-ho millor sem va ocorre la idea de fer-ho en forma de curt. Faria 3 vídeos en pla seqüència de uns 30 segons cadascun, amb las 3 emocions essencials que vui transmetre. Alegria, tristesa i por. 3 emocions que vivim dia a dia a la nostra vida. Las diferents emocions vui expressar-les amb els llenguatges cinematogràfics( com es el moviment de càmera, diferent col·locació de focus etc).
 Es a dir havia pensat en que las 3 emocions vagin vestits amb una mena de vestuari de color carn o sense roba , i el maquillatge com las fotos que vaig realitzar per els dos tipus de emocions que vaig fer.

  •  Per la emoció de la por:
Per la emoció de la por havia pensat en fer amb la càmera moviments mes ràpids i bruscs. Després amb els focus encendre’ls o apagar-los. I potser posar de fondo en alguns moments algun cop o algun so fet per mi en directe amb algun material.

  • Per a de la felicitat:
Havia pensat en posar de so algú rient, tot això de manera directe. Després els foscos molta llum. I amb la càmera doncs no tant moviment, i anar enfocant el somriure i sobretot la expressió dels ulls. Respecte al maquillatge havia pensat de posar colors vius, com havia fet amb las imatges que vaig fer. També de fons podria posar colors , e inclús a sobre dels focus.

  •  Per la de la tristesa:
Per la tristesa encara no ho tinc del tot clar, però havia pensat de sobretot enfocar la expressió dels ulls. Als ulls com las anteriors imatges que hem vist vui posar-li sombres fosques, al voltant del ull i que es vegin plorosos i decaiguts. Respecte als focus havia pensat de no posar tanta llum , a diferencia de l'alegria. I els moviments de càmera que fossin mes lents.

El llenguatge cinematogràfic com es el moviment de càmera , els focus etc ja ho tinc pensat com ho vui fer, ara em faltaria pensar la escena que vui fer en cada emoció.  Per exemple a la de la felicitat podria fer a dues persones que s’estimen fent-se un peto. A la de por , com si se estigues amagant de algú, o inclús algu que es molt comú avui dia, que es por a la soletat. Per el de la tristesa podria fent algu com pegant algú altre i després destacar com s'ha sent aquella persona. Podria fer-ho mediant algun monòleg.
També m'han aconsellat que sol fer 3 curts , sense diàleg ni res, pot quedar molt simple, doncs el que hauria de fer seria , fer alguns texts que tinguin relació amb el vídeo on serà posat a la part  del MACBA  que serà una part per textos, diaris etc. i l'altre per els vídeos. En el cas que no pogués arribar quedar be els vídeos realitzats, sempre podria deixar las imatges que vaig realitzar dies anteriors.







No hay comentarios:

Publicar un comentario